Laat het horen!

Het afspelen van de partituur is voor veel gebruikers een centrale functie van Capella. De afspeelopties staan onderin het venster. De voortgangsbalk en de speelduur zijn altijd zichtbaar. Het stemmenfilter is altijd beschikbaar. De solo-knop schakelt tijdens het afspelen tussen de cursorstem of alle geselecteerde stemmen. Het stemmenfilter maakt een nauwkeurige selectie mogelijk.

 

Het interactieve partituursjabloon

Het partituursjabloon is de 'plattegrond', de sjabloon voor uw partituur. De belangrijkste eigenschappen worden hier gespecificeerd.

Dit gebeurt allemaal in het linker gedeelte- intuitief in gebruik: u kunt de muis gebruiken om haken, afstanden en doorlopende maatstrepen te slepen. U voert instrumentaanduidingen hier ter plaatse in, kiest klanken uit de lijst, en nog veel meer. Echt heel eenvoudig.

 

Vooruitbladeren

Zoals het in de boeken staat: sla de bladzijden om tijdens het spelen. Kijk vooruit...

De eerste pagina spelen en alvast het begin van de tweede pagina bekijken. Wat we daarmee bedoelen kunt u in onderstaande video zien:

Capella 8 bestellen? Ga naar de webwinkel

Proefversies

Test onze programma's 15 dagen met volledige functionaliteit!

Download het installatiebestand, installeer het programma en kies voor proefversie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Capella reader

Download de gratis Capella reader (voor Windows of MacOS) voor het lezen, beluisteren en afdrukken van Capella bestanden.

© 2021 - 2022 Capella software | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel