U weet waarschijnlijk dat programma's die teksten zouden moeten herkennen, niet altijd volledig foutloos werken. Dit geldt natuurlijk ook voor programma's voor nootherkenning. 

In onze ervaring worden veel originelen 100% herkend. Maar zelfs bij 97% is er nog sprake van een zeer goede herkenning. 

Er kunnen ook originelen zijn (bijv. veel gefotokopieerd) die zeer slecht worden herkend. We raden capella-scan af voor handschrift!

Bij capella-scan kunt en moet u zelf correcties aanbrengen. Hiervoor staan ​​intelligente tools tot uw beschikking, die door de vakpers als uniek worden geprezen. Het nabewerken van een partituurpagina duurt meestal minder dan een minuut met 97% herkenning. Zelfs met nogal wat fouten per pagina, kan de correctie in 3-5 minuten worden uitgevoerd. 

Het is de moeite waard om deze handige tool te gebruiken. Ter vergelijking: het typen van een A4-muziekblad duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de complexiteit en het werktempo.

Capella 9

De nieuwste versie van capella is capella 9, voor meer info klik hier

Wilt u direct bestellen, klik dan hier

Proefversies

Test onze programma's 15 dagen met volledige functionaliteit!

Download het installatiebestand, installeer het programma en kies voor proefversie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Capella reader

Download de gratis Capella reader (voor Windows of MacOS) voor het lezen, beluisteren en afdrukken van Capella bestanden.

© 2021 - 2024 Capella software | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel