U weet waarschijnlijk dat programma's die teksten zouden moeten herkennen, niet altijd volledig foutloos werken. Dit geldt natuurlijk ook voor programma's voor nootherkenning. 

In onze ervaring worden veel originelen 100% herkend. Maar zelfs bij 97% is er nog sprake van een zeer goede herkenning. 

Er kunnen ook originelen zijn (bijv. veel gefotokopieerd) die zeer slecht worden herkend. We raden capella-scan af voor handschrift!

Bij capella-scan kunt en moet u zelf correcties aanbrengen. Hiervoor staan ​​intelligente tools tot uw beschikking, die door de vakpers als uniek worden geprezen. Het nabewerken van een partituurpagina duurt meestal minder dan een minuut met 97% herkenning. Zelfs met nogal wat fouten per pagina, kan de correctie in 3-5 minuten worden uitgevoerd. 

Het is de moeite waard om deze handige tool te gebruiken. Ter vergelijking: het typen van een A4-muziekblad duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de complexiteit en het werktempo.

Proefversies

Test onze programma's 15 dagen met volledige functionaliteit!

Download het installatiebestand, installeer het programma en kies voor proefversie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Capella reader

Download de gratis Capella reader (voor Windows of MacOS) voor het lezen, beluisteren en afdrukken van Capella bestanden.

© 2021 - 2022 Capella software | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel