Capella software

Nieuwsbrief Capella Software april 2022

nieuwe website, capella scan 9, hulplijnen, capella app

Nieuwe website

 

Nieuwe website

Sinds enkele weken heeft capella software Nederland een nieuwe website. De website is overzichtelijk, fris en gebruikersvriendelijk.

Mist u nog iets op de website? Dan horen wij het graag!

Helaas was het niet mogelijk de accounts die zijn aangemaakt op de oude website mee te nemen naar de nieuwe. Dat betekent dat ook iedereen die eerder een account aangemaakt heeft, opnieuw een account moet aanmaken. Het is uiteraard ook mogelijk te bestellen zonder een account aan te maken!

 

Capella scan

Voor velen van u is capella scan een onmisbaar programma. En terecht! U kunt veel tijd besparen door de noten in te scannen in plaats van ze in te tikken.

Deze week is er een nieuwe versie van capella scan in het Nederlands verschenen, capella scan 9. De ontwikkelaars van capella scan hebben niet stil gezeten, naast het feit dat bij elke versie de herkenning verbetert ten opzichte van eerdere versies, werden ook tal van innovaties en aanpassingen gedaan.

De meest belangrijke vernieuwing is voor veel gebruikers het feit dat capella scan nu ook geschikt is voor gebruik op de Mac.

Daarnaast zijn veel andere innovaties doorgevoerd, kijk voor een uitgebreid overzicht op de website.

Wilt u capella scan 9 op uw gemak proberen, download dan het installatiebestand en kies tijdens de installatie voor ‘proefversie’. U kunt dan het programma gedurende 15 dagen volledig gebruiken.

Wilt u capella scan 9 direct bestellen? Klik dan op onderstaande knop.

 

Capella scan 9 bestellen

 

Heeft u een licentie voor capella scan 7 of 8? Dan heeft u recht op een upgradeprijs. Klik dan op de knop hieronder.

 

Capella scan 9 bestellen (upgradeprijs)

 

Hulplijnen

Wist u dat u wanneer u een licentie voor een capella-programma heeft gekocht, gebruik kunt maken van de gratis hulplijnen van capella?

Han Klein Haneveld en Johan Oomkes helpen u graag wanneer u tegen inhoudelijke problemen of vragen over de capella programma’s aanloopt. Beiden zijn al gebruiker van de capella programma’s vanaf de eerste versie (begin jaren 90) en graag willen zij hun jarenlang opgebouwde kennis en kunde delen met andere gebruikers van capella.

Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit: neem contact met hen op!

Vragen over een bestelling of een activering kunnen zij niet beantwoorden (zij werken voor zichzelf), daarvoor kunt u het contactformulier op de website gebruiken of mailen naar info@capella.nl

 

Capella score reader

Ten slotte willen wij u graag attenderen op de jongste telg van de capella-familie: de capella score reader. De capella-app voor mobiele apparaten.

Open uw bladmuziek en lees, luister, oefen, studeer en speel muziek af waar en wanneer u maar wilt. Oefen uw partij, bestudeer partituren, kortom: gebruik de capella-score reader als digitale muziekstandaard.
Meer informatie over de app vind u op de 
website

 

Logo

Copyright (C) 2022 Capella software. All rights reserved.


Wilt u de wijze waarop u deze e-mails ontvangt, wijzigen?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of uitschrijven

Capella 9

De nieuwste versie van capella is capella 9, voor meer info klik hier

Wilt u direct bestellen, klik dan hier

Proefversies

Test onze programma's 15 dagen met volledige functionaliteit!

Download het installatiebestand, installeer het programma en kies voor proefversie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Capella reader

Download de gratis Capella reader (voor Windows of MacOS) voor het lezen, beluisteren en afdrukken van Capella bestanden.

© 2021 - 2024 Capella software | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel